Uudistus alkaa siitä, että sanoo useammin kyllä

Julkaistu:

Ratkaisuja elinvoiman kasvattamiseksi.

Kuntavaalit järjestetään sunnuntaina 18. huhtikuuta. Mistä näissä vaaleissa äänestetään? Meidän mielestämme kuntavaaleissa on kyse siitä, mikä puolue kykenee esittämään eniten ratkaisuehdotuksia kunnan elinvoiman kasvattamiseksi. 

Ilman toimivaa taloutta kunnat kuihtuvat. Niistä katoaa elämä, työpaikat ja palvelut. Ongelma ei ratkea sillä, että korottaa veroja korottamasta päästyänsä, sillä lopulta kunnat käyttävät kuntalaisten rahoja.

Pitää olla jaettavaa, jolla voidaan ylläpitää palveluja, pitää huolta turvallisuudesta, viihtyvyydestä, ympäristöstä ja harrastusmahdollisuuksista.

Kun kunnassa ihmisillä on hyvän elämän eväitä, sen sydän sykkii, talous on hyvässä kunnossa ja syntyy työtä ja työpaikkoja. Siitä kertyy jaettavaa, jolla voidaan ylläpitää palveluja, pitää huolta turvallisuudesta, viihtyvyydestä, ympäristöstä ja harrastusmahdollisuuksista.

Kokoomus pitää huolen siitä, että kunta ei ajaudu näivettymisen polulle. Teemme hartiavoimin töitä, että kunnassa kannattaa tehdä töitä, yrittää ja investoida tulevaisuuteen. Me olemme kumppani ja takuuporukka sille, että kunnalla on tulevaisuutta. 

Me emme kysy, miten asioita voi estää, vaan miten ne voi mahdollistaa. Kunnan elinvoima ei synny keskushallinnossa, vaan se lähtee paikallisista yrityksistä ja yhdistyksistä – ihmisten omasta tekemisestä. 

Uudistuminen lähtee siitä, että sanoo useammin kyllä. Kyllä uusille ajatuksille ja investoinneille. Kyllä yrittäjyydelle, uusille työpaikoille ja niiden mukanaan tuomalle elinvoimalle. 

Kukaan muu ei tule tekemään omasta kotikunnasta parempaa paikkaa kuin oman kunnan asukkaat ja yritykset itse. Mahdollisuudet ovat meidän omissa käsissämme.

On ihmisiä, jotka keskittyvät valittamaan siitä, mikä kaikki on pielessä. Ja sitten on niitä, jotka ryhtyvät toimeen ja laittavat asiat kuntoon. Meille kokoomuksessa on sydämen asia tarttua härkää sarvista ja hoitaa epäkohdat kuntoon. 

Tule mukaan tekemään omasta kunnastasi Suomen parasta, ja asetu ehdolle kuntavaaleissa!

Kristiina Kokko
puoluesihteeri
Kansallinen Kokoomus

Lisää julkaisuja

9.6.2022

Valkea kevät, kaunis kesä

Kurjan sotakevään vaikutukset ovat hiljalleen hiipimässä kohti Suomea, Kainuuta ja Kuhmoakin. Kun Venäjä aloitti roistomaisen hyökkäyksensä, vilahteli keskustelussa kysymyksiä siitä,

20.12.2021

Pian on aluevaalien aika

Muutaman viikon kulutta on ensimmäisten aluevaalien aika.  Uusi yhteiskunnan organisointi vaatii uudet päättäjät, jotka tekevät maakunnallisia päätöksiä.  Mitä se tarkoittaa

1.9.2021

Kuntapolitiikan jälkilöylyjä

Kuhmon kaupunginvaltuusto kokoontui 23. elokuuta 2021. Kokouksessa oli esillä luottamuspaikka-asiat, joista on käyty neuvotteluja kesän aikana. Neuvotteluista on annettu julkisuuteen