Vaikuttaako pormestarivaali Helsingissä Kuhmoon?

Julkaistu:

Helsingin tuleva pormestarivaali on aiheuttanut ”härdellin” Helsingissä ja myös Kokoomus puolueessa.

Onko tällä vaikutusta koko maahan, varsinkin kotikuntamme Kuhmon Kokoomuksen tilanteeseen?

En usko. Me Kuhmossa ja muissakin kunnissa lähdemme tekemään asioita oman kotipaikkakunnan kannalta ja eduksi.

Vaikka meillä on kokoomuslainen ideologia, niin katsomme asioita enemmän ja realistisesti vain kotikuntamme, Kuhmon kaupungin kannalta. Vähemmän puolueen kannalta.

Meidän tulee sietää ajatuksia sekä keskustelua, jopa vieraita, ja vastata niihin omilla argumenteillamme perusteellisesti ja asiallisesti.

Kaikkien puolueiden edustajat esittävät asioita, joiden oletetaan palvelevan omaa äänestäjäkuntaa. Tämä on normaalia toimintaa. Me Kokoomuksessa etsimme ja annamme vaihtoehtoja.

Kokoomukseen mahtuu erilaisia ajatuksia, mutta ääriajattelua tai henkilöihin kohdistuvaa epäasiallista keskustelua emme suvaitse.

Lisää julkaisuja

22.2.2023

Ehdokkaita eduskuntaan tarjolla

Tänään 21.2. jätetään viranomaisille listat eri kansanedustajaehdokkaista.  Suurilla puolueilla on varmaankin täydet listat – ehdokkuuksista on monessa tapauksessa kilpailtu kovastikin. 

12.11.2022

Vuosi aluevaltuustoaikaa takana – mitä on saatu aikaan

Kainuussa alkaa olla vuosi hyvinvointialueen aikaa. On hyvä pysähtyä miettimään, mitä on tehty ja saatu aikaan sekä mitä pitäisi vielä

24.10.2022

Aina jotain hyvääkin

Vaikka kuinka miettisin, en löydä Venäjän hyökkäyssodasta Ukrainaan muuta kuin yhden hyvän puolen, mutta yhden löydän kuitenkin. Sodan sytyttyä kaivoin