Iloisin mielin kesään

Julkaistu:

Iloisin mielin siirrymme vaalikeväästä kesään. 

Kyllä minun sydäntäni lämmitti kovasti oma läpimenoni, mutta erityisesti se, että ryhmämme sai osakseen niin laajan luottamuksen.  Kiitos jokaiselle äänestäjälle – olitte erittäin mallikelpoisia, kun ette liittyneet siihen suureen passiivisten puolueeseen.

Lähiaikoina selviää, missä rooleissa melkoisesti vahvistunut Kuhmon Kokoomus voi Kuhmon tulevaan kaupunginvaltuuston nelivuotiskauteen vaikuttaa osana suurta Kuhmo-puoluetta. 

Tavoitteemme on selvä: terve ja kilpailukykyinen elinkeino- ja yrityskulttuuri pitää olla perustana, kun verotuloja pyritään kasvattamaan.  Verotulojen kehityksellä tulee turvata kuntalaisten perustarpeet ja hyvinvointi.  Ahkeran ja toimeliaan kuhmolaisen varaan voimme rakentaa hyvinvointia ihan jokaiselle.

Kiitos vielä te 70, te Kokoomusta äänestäneet 341 ja kaikki te 3459 kuhmolaista, joita kiinnostaa kotikaupunkimme menestys!

Matti-Jussi Pollari

Kaupunginvaltuutettu, KOK

Lisää julkaisuja

22.2.2023

Ehdokkaita eduskuntaan tarjolla

Tänään 21.2. jätetään viranomaisille listat eri kansanedustajaehdokkaista.  Suurilla puolueilla on varmaankin täydet listat – ehdokkuuksista on monessa tapauksessa kilpailtu kovastikin. 

12.11.2022

Vuosi aluevaltuustoaikaa takana – mitä on saatu aikaan

Kainuussa alkaa olla vuosi hyvinvointialueen aikaa. On hyvä pysähtyä miettimään, mitä on tehty ja saatu aikaan sekä mitä pitäisi vielä

24.10.2022

Aina jotain hyvääkin

Vaikka kuinka miettisin, en löydä Venäjän hyökkäyssodasta Ukrainaan muuta kuin yhden hyvän puolen, mutta yhden löydän kuitenkin. Sodan sytyttyä kaivoin