Lämmin kiitos

Julkaistu:

Lämmin kiitos luottamuksestanne kokoomusjoukkuettamme kohtaan.

On hienoa, että näin pitkän vaaliurakan jälkeen menestyimme niin, että saimme tulevalle valtuustokaudelle yhden lisäpaikan valtuuston koon pienentämisestä huolimatta. Sanomallemme on tilausta. Olen myös tyytyväinen henkilökohtaisesti saamaani valtuutukseen.

Työ kuluvan valtuustokauden luottamustehtävissä jatkuu edelleen. Esimerkiksi sote-asioiden saralla päivittyy koko ajan uutta. On oltava huolellinen, että muutoksista päätetään myös palvelutuotannon kehittämisen näkökulmasta eikä pelkästään keskittäen.

Heinäkuussa on aikaa ladata energiaa ja suuntautua uuteen valtuustokauteen.

Tällä hetkellä ei ole selvillä, millainen hallintomalli Kuhmoon tulee tai miten luottamuspaikat jaetaan. Odotan, että pääsemme vaikuttamaan Kuhmon kuntapolitiikkaan hyvän yhteistyön hengessä ja vaaliohjelmassamme olevia asioita edistäen.

Nautitaan kesästä liikkuen ja rentoutuen.

Minna Karjalainen

Kaupunginvaltuutettu, KOK

Lisää julkaisuja

1.9.2021

Kuntapolitiikan jälkilöylyjä

Kuhmon kaupunginvaltuusto kokoontui 23. elokuuta 2021. Kokouksessa oli esillä luottamuspaikka-asiat, joista on käyty neuvotteluja kesän aikana. Neuvotteluista on annettu julkisuuteen

25.8.2021

Uusi valtuustokausi käynnistyi – uusia raikkaita tuulia tarvitaan

Uuden valtuustokauden alku vaati melkoista ennakkoponnistelua. Lievää painostusta käyttäen saatiin kaupungin elinten paikkajako muistuttamaan käytyjen kuntavaalien tulosta. Neuvottelutulos on kuitenkin

18.6.2021

Iloisin mielin kesään

Iloisin mielin siirrymme vaalikeväästä kesään.  Kyllä minun sydäntäni lämmitti kovasti oma läpimenoni, mutta erityisesti se, että ryhmämme sai osakseen niin