Ehdokkaita eduskuntaan tarjolla

Julkaistu:

Tänään 21.2. jätetään viranomaisille listat eri kansanedustajaehdokkaista.  Suurilla puolueilla on varmaankin täydet listat – ehdokkuuksista on monessa tapauksessa kilpailtu kovastikin.  Varmasti joka puolueessa on etsitty monipuolista ehdokasjoukkoa äänestäjien miellyttämiseksi – toivon kuitenkin, että ehdokkaat on myös testattu aatteellisesti ja ovat valmiit toteuttamaan puolueen linjaa.  Tämä on avain äänestäjän kuluttajansuojaan.

Meillä Kainuussa, Oulun suuren vaalipiirin omaperäisessä mutta pienehkössä maakunnassa, on tietysti suuri kiinnostus siihen, että saisimme valittavaan edustakuntaan kainuulaisia edustajia.  Minkä takia?  Odotammeko perinteisen siltarumpupolitiikan hengessä edustajiltamme satunnaisia tukimiljoonia maakuntamme paikallisiin hankkeisiin – toivottavasti emme pelkästään.  Toki haluamme luottaa, että täältä valittavat edustajat ovat maakuntamme tilanteen ja olosuhteitten huippuasiantuntijoita, mutta erityisesti koko maan edun ajajia.  Näin minä ainakin toivon.

Kainuun Kokoomus on asettamassa kolme ehdokasta.  Tällä kertaa ehdolle lähtevät yliopettaja Matti Heikkinen Kajaanista, erityisluokanopettaja Riikka Huotari Sotkamosta ja apteekkari Jyri Saastamoinen Paltamosta.  Heistä on perusteelliset esittelyt Kainuun Kokoomuksen verkkosivuilla, tutustumisen arvoinen kolmikko!  Kaikki saamme tänne Kuhmoonkin käymään, ainakin 17.3., jolloin Kainuun kaikkien puolueiden yhteinen vaalikiertue saapuu Kuhmon torille klo 10.  Muista vierailuista tiedotamme erikseen.

Kainuulaisille on äärimmäisen tärkeätä, että äänestysaktiivisuus saadaan nousemaan niistä alamaista, missä se on viime aikojen vaaleissa koko maakunnassamme loikonut.  Vain aktiivisesti äänestämällä saamme maakuntamme äänen kuulumaan niin Oulun vaalipiirissä kuin sitten eduskunnassakin!

Matti-Jussi Pollari

Puheenjohtaja
Kuhmon Kokoomus

Lisää julkaisuja

12.11.2022

Vuosi aluevaltuustoaikaa takana – mitä on saatu aikaan

Kainuussa alkaa olla vuosi hyvinvointialueen aikaa. On hyvä pysähtyä miettimään, mitä on tehty ja saatu aikaan sekä mitä pitäisi vielä

24.10.2022

Aina jotain hyvääkin

Vaikka kuinka miettisin, en löydä Venäjän hyökkäyssodasta Ukrainaan muuta kuin yhden hyvän puolen, mutta yhden löydän kuitenkin. Sodan sytyttyä kaivoin

9.6.2022

Valkea kevät, kaunis kesä

Kurjan sotakevään vaikutukset ovat hiljalleen hiipimässä kohti Suomea, Kainuuta ja Kuhmoakin. Kun Venäjä aloitti roistomaisen hyökkäyksensä, vilahteli keskustelussa kysymyksiä siitä,